Украински моторист пострада при катастрофа с кола  по околовръстния път

...
Украински моторист пострада при катастрофа с кола  по околовръстния път
Коментари Харесай

Украински моторист пострада при катастрофа с кола

Украински моторист пострада при злополука с кола  по околовръстния път на Добрич след разклона за село Богдан по посока към добричкия квартал „ Рилци “. При случая са се блъснали лек автомобил и мотоциклет.

Според служителите на реда повода за произшествието е отнето преимущество от страна на лекия автомобил, защото моторът се е движил по основния път. При злополуката няма жертви.

Украински моторист пострада при злополука с кола

Водачът на мотоциклета, който е украинец, е откаран с фрактури в Многопрофилна болница за интензивно лекуване в Добрич, споделиха още служителите на реда.

Движението по пътя краткотрайно беше затворено.

Моторист, сниман със 114 км/ч, се размина без санкция, напомня SafeNews. Глоба в размер на 1500 лева и лишаване на книжката за 3 месеца се разминаха на моторист, заловен да кара със скорост над 2 пъти над ограничнието по ул. „ Васил Левски “ в Пловдив.

Мъжът се размина без глоба поради неточност в издадените акт и наказателно разпореждане. Там било записано, че управлявал различен мотор.

„ Необоснован обаче е изводът на административно наказващия орган, че действието е осъществено при ръководството на МПС, което да съставлява мотоциклет „ Сузуки ГСХ Р “. По делото няма събрано нито едно доказателство, от което да се прави извод, че нарушаването е осъществено при ръководството на това транспортно средство “, се показва в решението на Пловдивския областен съд.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР